VANLIGE SPØRSMÅL

Her finner du svar på vanlige spørsmål:

> Kan vi betale med faktura?

Ja. For å betale med faktura legger du produktene du ønsker å kjøpe i kassen på vanlig måte. Når du går til kassen vil du bli spurt om du vil betale med bank-kort eller faktura. Dersom du velger faktura vil vi sende deg faktura til e-post-adressen du oppgir. For bestillinger over kr 5.000,- vil vi effektuere bestillingen først etter at vi har mottatt din betaling via den tilsendte faktura.

> Jeg finner ikke ønsket produkt. Kan dere levere?

Ja. Gjennom våre leverandører kan vi levere også et stort antall ytteligere RFID- og NFC-produkter utover de produktene som vises på våre nettsider. Kontakt oss her og fortell oss hva du ønsker, – så kontakter vi deg tilbake.

> Vi er usikre på hvilket produkt vi skal velge. Kan dere hjelpe?

Ja. Vi kan gi råd om hvilket produkt dere skal velge eller hvilke tilpasningsalternativer dere skal velge. Kontakt oss her og beskriv dine behov eller hva du lurer på, – så kontakter vi deg tilbake.

> Vi har andre former for RFID-/NFC-behov. Kan dere hjelpe?

Ja. Vi tilbyr rådgiving og en rekke andre tjenester knyttet til RFID og NFC. Kontakt oss her og fortell oss om dine behov, – så kontakter vi deg tilbake.

> Jeg har behov for andre online tjenester knyttet til RFID eller NFC. Vil RFID-butikken levere dette i nær fremtid?

Ja. Vi har som mål å utvikle RFIDbutikken til en nyttig og viktig ressurs for norske virksomheter med ulike RFID- eller NFC-behov. Vi er interessert i å høre fra deg ang. hvilke online funksjoner og tjenester du ønsker at vi skal legge til rette på våre nettsider. Kontakt oss gjerne her og fortell oss hva du ønsker.

> Vi ønsker å kjøpe mindre kvantum enn det nettbutikken gir mulighet for. Kan dere levere?

Vi kan i en del tilfeller levere våre produkter i mindre kvanta enn det nettbutikken tillater. For mer informasjon og for forespørsel om dette se her.

> Tilbyr dere kvantumsrabatter?

Ved kjøpt av betydelige volumer, over 1000 stk av et produkt, kan vi tilby kvantumsrabatt. Ved kjøp av produkter med følgende chip NXP DESFire 2k, NXP DESFire 4k eller NXP DESFire 8k kan vi tilby kvantumsrabatt ved kjøp av mer enn 300 stk. Kontakt oss her dersom noe av dette er aktuelt.

> Hva er fraktkostnadene?

Det er en standard kostnad pr. leveranse for frakt og administrasjon på kr 279,-. Leveranser over 6 kg vil kunne gi en høyere fraktkostnad.

> Hvor lang leveringstid?

Leveringstid for standardprodukter er 2-3 virkedager. Leveringstid for tilpassede produkter er 10-12 virkedager.