RFID – Stort utvalg RFID-produkter

RFIDbutikken leverer stort utvalg av RFID produkter, inklusive RFID-brikker, RFID-kort, -etiketter, -armbånd, -nøkkelringer, m.m. Vi er opptatt av å levere produkter som møter bedrifters individuelle behov. RFIDbutikken lar deg derfor tilpasse produktene på ulike parametre. Når det gjelder RFID-brikker tilbyr vi full skreddersøm.

Til mange formål. RFID i form av brikker og andre produkter benyttes i mange bransjer og til mange formål. Blant annet anvendes RFID til timeregistrering, medlemskort, parkeringskontroll, sporing, ID merking, big data, produksjon-kontroll, leveranse-kontroll, logistikk, elektronisk merking i bygg, kontor- og inventar-registrering, tilgjengeliggjøring av instruksjoner, loggføring og markedsføring.

Finn ditt produkt. Du kan finne frem til ønsket RFID-produkt på 4 forskjellige måter:

1. Velg produkttype over
2. Velg frekvens nedenfor
3. Søk i hele vår produktdatabase til høyre i skjermbildet
4. Kontakt oss for spørsmål her

LF-, HF- og UHF-produkter.

RFID-brikker og -produkter leveres i 3 frekvensområder: LF (125 kHz), HF (13.56 MHz) og UHF (865 til 868 MHz). Standard og egenskaper er forskjellig for disse 3 frekvensområdene. For å kunne avlese et RFID-produkt er man avhengig av å benytte RFID-leser som opererer i samme frekvensområde som brikken. UHF finnes i 2 former, passiv UHF og aktiv UHF. RFIDbutikken leverer kun produkter i passiv UHF.

 
RFIDbutikkens unike leveranser – produktene tilpasses ditt behov:

Programmering av produkter. Vi kan programmere brikker eller andre RFID-produkter i tråd med dine behov. Vi programmerer individuelt innhold pr brikke om det er behov for det. Dette kan være alt fra et ID-nummer til større mendge data pr brikke eller produkt.

Trykk. Vi kan levere RFID-brikker, -kort, -nøkkelringer etc med trykk om ønskelig. Dette kan eksempelvis være firmalogo eller sammen ID-nummer som programmert i RFID chip’en.

Valg av chip. Vi gjør det enkelt for deg å velge blant en rekke chiper etter behov. Ikke alle chiper er tilgjengelig for alle produkter, men så sant en chip er praktisk anvendelig for et produkt kan vi levere det. De forskjellige chiper har ulike egenskaper, som ulik, minnestørrelse, programmeringsmuligheter og innbakt sikkerhet. Spør oss gjerne om du er usikker på valg av chip. Noen av våre produkter kan også leveres med 2 chiper (dual chip).

Andre tilvalg. Vi tilbyr også en rekke ytterligere tilvalg til våre produkter.