NFC – Stort utvalg NFC-produkter

RFIDbutikken leverer stort utvalg av NFC produkter, inklusive NFC-brikker, NFC-kort, -etiketter, -armbånd, -nøkkelringer, m.m. Vi er opptatt av å levere produkter som møter bedrifters individuelle behov. RFIDbutikken lar deg derfor tilpasse produktene på ulike parametre. Når det gjelder NFC-brikker tilbyr vi full skreddersøm.

NFC til mange formål. NFC i form av brikker og andre produkter benyttes i mange bransjer og til mange formål. Blant annet anvendes NFC til timeregistrering, medlemskort, parkeringskontroll, sporing, ID merking, big data, produksjon-kontroll, leveranse-kontroll, logistikk, elektronisk merking i bygg, kontor- og inventar-registrering, tilgjengeliggjøring av instruksjoner, loggføring og markedsføring.

Finn ditt produkt. Du kan finne frem til ønsket NFC-produkt på 3 forskjellige måter:

1. Velg produkttype over
2. Søk i hele vår produktdatabase til høyre i skjermbildet
3. Kontakt oss for spørsmål her

 

RFIDbutikkens unike leveranser – produktene tilpasses ditt behov:

Programmering av produkter. Vi kan programmere brikker eller andre NFC-produkter i tråd med dine behov. Vi programmerer individuelt innhold pr brikke om det er behov for det. Dette kan være alt fra et ID-nummer til større mendge data pr brikke eller produkt.

Trykk. Vi kan levere NFC-brikker, -kort, -nøkkelringer etc med trykk om ønskelig. Dette kan eksempelvis være firmalogo eller sammen ID-nummer som programmert i NFC chip’en.

Valg av chip. Standard chip i våre NFC-brikker er NXP NTAG213. Vi gjør det imidlertid enkelt for deg å velge fra en rekke av andre chiper etter behov. Ikke alle chiper er tilgjengelig for alle produkter, men så sant en chip er praktisk anvendelig for et produkt kan vi levere det. De forskjellige chiper har ulike egenskaper, som ulik, minnestørrelse, programmeringsmuligheter og innbakt sikkerhet. Spør oss gjerne om du er usikker på valg av chip. Noen av våre produkter kan også leveres med 2 chiper (dual chip).

Andre tilvalg. Vi tilbyr også en rekke ytterligere tilvalg til våre produkter.